Ordrups pizza
CVR. 43096893
Ordrupvej 102
2920 Charlottenlund
info@ordrupspizza.dk

Afgivelse af ordre:
Ved afslutning af en bestilling får du automatisk en ordrebekræftelse, hvoraf det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Vi gør opmærksom på, at købsaftalen først er bindende, når du har modtaget ordrebekræftelsen. Når du har udfyldt en bestilling, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkt/er, du har købt og vi anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse.

Det er kun et elektronisk svar fra vores system som bekræfter din indtastning.
Som konsekvens heraf har vi mulighed for at annullere din ordre såfremt fejlen skyldes: tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte situationer og lignende.
Hvis du ikke modtager en e-mail, kan dette skyldes at din e-mail ikke har været gengivet korrekt, i så fald kan du kontakte vores kundeservice for at få bekræftet at vi har modtaget din bestilling.
Vi har desværre ikke mulighed for at gensende bestillingsbekræftelse via e-mail.
Alle priser er inkl. moms og gebyr, priserne er dagspriser.
 
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Vi forbeholder os ret til uden varsel at ændre priser pga. trykfejl og evt. prisforskelle.
 
Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til betalingsgateway og dermed i krypteret form (SSL) som det kun er dig og indløser (eks. Nets/Teller/Swedbank mv.) der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra vores forretning.
 
Forbehold for ændringer:
www.ordrupspizza.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, priser og produkter, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer. Ved bestilling af udsolgte varer, vi vil kontakte kunden med det samme gøre opmærksom på dette.
Vi kan heller ikke gøres ansvarlig for forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mails eller brug af internettet.
 
Misbrug:
Misbrug af www.ordrupspizza.dk medføre til politianmeldelse.
IP adresser bliver logget som hjælp til en evt. efterforskning.
 
Oplysningerne:
Oplysningerne du giver Ordrup’s Pizza (navn, adresse, fastnet telefon, mobiltelefon, e-mail) vil kun blive brugt til at give dig en bedre service og vil naturligvis ikke blive videregivet til andre.
 
IP og Cookies:
Når du besøger www.ordrupspizza.dk, logger vi din IP nr. hos os og nogle tilfælder gemme vi en lille fil ‘cookie’ i din computer for at forbedre service. De oplysninger hverken vidergives eller sælges.
 
Dit ansvar:
Det er dit ansvar at oplysningerne er korrekt både ved udbringning eller afhentning.
 
Leveringstid ved udbringning og afhentning:
Vi forbeholder os til enhver tid ret til at ændre og opdatere leveringstid ved Hent-selv eller udbringning pga. særlig travlhed eller vejret.
 
Fortrydelsesret:
Der er ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen. Enhver bestilt vare går direkte til produktion og anses derfor som værende påbegyndt efter bekræftelse af bestillingen.
 
Reklamationsret:
Modtager du en en forkert prdukt end det der er bestilt bedes du kontakte os med det samme, så vi finder en løsning, såfrems vi ikke kan leverer det bestilte vare, vil beløbet ikke blive trukket fra din konto eller refunderes til din konto.
 
Forbehold:
Ansvar og sprog vedr. hjemmesiden, e-handel, service og andre fejl på siden: vi kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift. Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer. Alle rettigheder forbeholdes. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse eller mangfoldiggørelse er ikke tilladt ifølge gældende dansk lov om ophavsret. Ved bestilling af udsolgte varer, vi vil kontakte kunden med det samme gøre opmærksom på dette. Vi kan heller ikke gøres ansvarlig for forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mails eller brug af internettet.